br

Over ons

We zijn inmiddels een zeer ervaren bedrijf met 40+ jaar ervaring. Met zeer dynamisch personeel, met heel veel kennis. Uiteraard met up-to-date certificering, veiligheid is immers het allerbelangrijkst. Zowel voor ons team als de omgeving waarin ze werken. Pasten is specialist in tijdelijke constructies. Zoals je ziet aan het werk wat we hebben geleverd. Daarbij zijn wij een bedrijf die gericht is op jongeren. Een opleidingsinstituut. Wij dragen onze kennis heel graag over. We zijn gericht op de toekomst. Niet alleen van het bedrijf, maar ook van onze mensen.

Missie

We willen onze kennis overdragen aan nieuwkomers, aan leerlingen en aan bedrijven.

Diversiteit & inclusiviteit

Ben je geïnteresseerd om in de bouw te werken?
Wij zoeken altijd mensen. Jongeren die opgeleid willen worden, maakt niet uit in welke richting. Ook 50+ers. Met certificaten en zonder. Je kunt het al of je weet er nog niets vanaf. Naar leermeesters zijn we ook opzoek. In iedere branche; timmeren, elektra, schilderen, stucen etc.

Bij Gebr. Pasten is plaats voor iedereen die kan en wil. Diversiteit en inclusiviteit zijn bij ons niet zomaar termen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen graag een leven wil leiden waarin zij gewaardeerd worden voor hun talent, waarin ze mee willen doen in de maatschappij.

Een onderdeel hiervan is het hebben van werk wat bij hen past. Wij zijn bewust van het feit dat dit soms een uitdaging kan zijn, maar daar lopen wij niet voor weg. Wij nodigen jou uit om deze uitdaging met ons aan te gaan. Dus stuur ons een mail waarin je uitlegt wat je kunt en wilt. Samen kijken we wat jouw mogelijkheden zijn en onderzoeken we hoe jij bij ons aan de slag kunt gaan.

Neem contact met ons op

Erkend leerbedrijf SBB

Het beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Pasten Steigerbouw is erkend leerbedrijf. Door stages en leerbanen aan te bieden leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. We werken aan thema's als erkenning, beroepspraktijkvorming, kwalificaties en diploma's.